U bent hier

    • You are here:
    • Home > Paula Cas stelt zich voor

Paula Cas stelt zich voor

Namasté collega’s,

Paula Cas

Yoga maakte me bewust van spanning in mijn lichaam en leerde hoe ik kon ontspannen. 

Meditatie leerde me stoppen met piekeren wanneer ik dat wilde. 

Ayurveda heeft me de impact van voeding op mijn functioneren bijgebracht.

Massage ervaar ik als heilzaam voor mijn lichaam én mijn gemoedstoestand.

 

In de Filippijnen volgde ik tussen 1998 en 2000 massagecursussen, voetreflexologie, aromatherapie en shiatsu.  In 2001 begon ik in Afrika een opleiding tot docent hatha yoga volgens de Himalayan Traditie (leer van Swami Rama), deze heb ik afgerond met een stage in India in 2008.  In België leerde ik in 2006 Manuele Lymfedrainage volgens de methode van Dr. Vodder.  In 2013 behaalde ik het getuigschrift voor Ayurvedic Technician bij EISRA (European Institute of Scientific Research on Ayurveda).  In 2015 behaalde ik het getuigschrift voor NGM coach (Neurocognitieve Gedragsmatige Methode) aan het Institute of Neurocognitivism te Brussel.  Sinds 2016 werk ik met de etherische oliën van Young Living en volgde ik de cursus Raindrop technique bij LifeForce.

Sinds een twaalftal jaar combineer  ik in mijn praktijk te Wommelgem de kennis die ik in de verschillende opleidingen heb opgedaan.  Het begeleiden van mensen, zowel individueel als in groep, naar een Gezond en Ontspannen leven geeft mij ongelooflijk veel voldoening.

 

Mijn hoofdactiviteiten zijn Hatha yoga volgens de leer van Swami Rama, Ayurvedische behandelingen en voedingsadvies, ontspanningstechnieken, massages met etherische olieën van Young Living, manuele lymfedrainage volgens de methode van Dr. Vodder.

 

Op 1 maart 2018 open ik in Wijnegem het Huis voor Uw Gezondheid en Ontspanning

Daar is ruimte voor collega’s.  Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een ruimte voor een dagdeel of voor meerdere dagen, aarzel dan niet om mij te contacteren.

 

Paula Cas

UGO, voor Uw Gezondheid en Ontspanning

Gsm 0484 29 57 67

www.ugo-relax.be

(c) 2010-2018 Naturopathica, wettig erkende beroepsvereniging (Belgisch Staatsblad 25/03/05) Ondernemingsnummer 0.820.205.967