Paswoord incidenten van de baan

Beste leden, Een aantal onder u rapporteerden problemen met het aanvragen van een nieuw paswoord. Er werd wel een link verstuurd, maar nadien werd doorverwezen naar een pagina die niet meer bestond. De oorzaak van deze incidenten werd onderzocht en verholpen. Het is terug mogelijk om via de inlogpagina een nieuw paswoord aan te vragen.   mvg het bestuur

Vacatures

 

Commissieleden
We hebben dringend hulp nodig om de werkbelasting van de huidige bestuurders draaglijk te houden, vooral bij het uitwerken van concrete projecten, initiatieven, en voorstellen.
Naturopathica wil jonge mensen de kans geven om deel te nemen aan de verschillende commissies (Toetredingscommissie, Communicatie, ICT, Kwaliteit, Evenementen...) om de raad van bestuur te adviseren bij het realiseren van onze visie en missie.

Lidmaatschapsbijdrage 2017

 

Beste Naturopathica leden,

 

Dit jaar zijn we er ondankt een chronisch gebrek aan helpende handen toch in geslaagd om een zitje te veroveren in de sectorcommissie 'personenzorg' van de Hoge Raad van de FOD Economie, waar wij het beroep 'naturopaat' zullen vertegenwoordigen. Dit is een belangrijke stap in de realisatie van onze statuten, nl. de erkenning van ons beroep.

Wij vragen u om verder te steunen. Alleen samen staan we sterk, en zullen we ons beroep kunnen blijven verdedigen.

 

Advies voor mensen die rond geestelijke gezondheid werken

Geacht lid,

 

Naar aanleiding van de wet tot regeling van de geestelijke gezondheidszorgberoepen hebben wij advies aan onze advocaat gevraagd.
Leden kunnen zijn advies opvragen bij het secretariaat.

 

Wim Van Aelst en Lucas Sleeuwaert

Bijscholingsbewijzen 2015

 

Jouw droom voor Naturopathica 2.0 ?

 De eerste workshop 'Naturo 2.0' was een succes. We gaan verder op de ingeslagen richting.
 Heb jij ook een droom voor Naturopathica en wil je jouw visie delen ?
 Geef je dan op via info@naturopathica.be voor de volgende workshop 'Naturo 2.0' die begin januari zal plaatsvinden (datum nog nader te bepalen)
 waarop we de concrete doelen en acties gaan bepalen n.a.v. de vorige workshop.

Website onbereikbaar

Allen,
Vanaf zaterdag 19 december kan de website meerdere dagen onbereikbaar zijn wegens een belangrijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip.

Wim

Contributie 2016


 

Aankondiging datum Algemene Vergadering

 

Pagina's

(c) 2010-2017 Naturopathica, wettig erkende beroepsvereniging (Belgisch Staatsblad 25/03/05) Ondernemingsnummer 0.820.205.967